Как да организираме цветята в къщата според ФЪН ШУЙ

Красиви стайни растения носят не само естетичен вид на дома, но и зареждат къщата със специална сила. Преди китайски мъдреци, а по-късно съвременни учени, казвайки, че правилно поставените цветя могат да променят пространство и събират необходимата енергия. Ето защо, все повече и повече хора се опитват да поставите растенията в дома според Фън Шуй.

Какви са цветовете според фън шуй у дома, предлагаме ви да разберете, а преди това погледнете полезни връзки с фирми:

FORI.EU: http://fori.eu/pochistvane-dvorove-chicho-fori;

SMETISHTE.COM: http://smetishte.com/firma-pochistvane-dvor-parcel;

ХАМАЛ.BG: http://xn--80aa7ac7b.bg/%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B4%D0%B2%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%83%D1%86%D0%B8.

Хората, които се интересуват от Фън Шуй, знаят, че подреждането на мебели: легла, нощни шкафчета, огледала и други аксесоари, може да направи пространството не само красиво, но и „полезно“ и да ограничи привличането на някои скрити сили.

Стайните растения също могат да бъдат използвани в интериора, за да се увеличи енергията. Въпреки това, не всяко цвете трябва да бъде поставено в дома, така че нека поговорим повече за това какви растения подобряват микроклимата на апартамента:

Impatiens или както е популярно още Ванка мокра. Според Фън Шуй цветето може да донесе радост на къщата, тъй като има свойството да излъчва топлина енергия. Поставено в просторните стаи на частни домове, Ванка може „да пусне корени“ в офиса и да помогне да се изгладят конфликтите, намалява кавгите и разногласия;

Здравец – разполага с мощна енергия, има благоприятен ефект върху хората. Въпреки това, помещението с такова цвете, не трябва да е спалня.

Благодарение на силната си вкус може да предизвика неразположение с главата. Но за кухня здравецът е доста подходящ. Между другото, Фън Шуй цветове за кухнята се препоръчва да се избират в ярки цветове;

Фикус – подходящ е за домове, където хората често се карат и са ядосани. Той ще донесе хармония в семейството;

Папрат – пък е чудесен помощник в усвояването на отрицателна енергия;

Повечето добри растения за дома според учението на Фън Шуй включват алпийски виолетки, циклама, китайска роза, камелия и др. Между другото, момичетата, които са в търсене на втората си половина, се препоръчва да се поставят цвят на праскова в дома си. Според Фън Шуй тя ще привлече късмет и любовта и да помогнете на самотни хора да намерят своето собствено щастие.